TJ Miles isi duce un fan intr-o vacanta traznita in Dalaman, Turcia

Fanii vedetei social media TJ Miles, participant timp de 18 săptămâni la emisiunea Survivor România 2022, sunt provocați să participe la concursul organizat de turoperatorul Paralela45 în luna august al cărui premiu este o vacanță all incluse în Dalaman, Turcia, alături de vedetă.

Vacanța din campania „Câștigă o vacanță Big Blană” este de o săptămână și se petrece la hotelul de cinci stele TUI BLUE Sensatori Fethiye, în regim ultra all inclusive. https://www.youtube.com/watch?v=9yBqJYzpH4c

La finalul concursului, care se desfășoară până pe 25 august, TJ Miles și Paralela45 vor alege câștigătorul din zece semi-finaliști care au completat corect chestionarul cu întrebări despre preferințele vedetei în materie de muzică, ceasuri, mașini, ori despre locul unde își petrece timpul în București, orașul unde s-a născut etc. Participanții sunt îndemnați să povestească „cea mai trăznită experiență de vacanță” și chiar să încarce fotografii ori filme cu aceasta. Câștigătorul marelui premiu poate să ia cu el pe cineva drag în vacanța petrecută alături de TJ Miles.

“Dalaman, unde se ajunge cu zbor charter de la…

Citeste continuarea Aici

You might also like