Tips & Tricks despre asortarea inelelor din aur

Dacă ești o persoană căreia îi place să iasă în evidență prin ceea ce poartă, ar trebui să știi că bijuteriile sunt ideale pentru completarea unui look, fie el elegant, casual sau street. Inelele sunt o alegere potrivită întotdeauna, mai ales acele inele din aur de 14 si 18k, care se remarcă prin strălucirea lor.

Fiind disponibile într-o varietate de modele, uneori poate fi dificil să le asortezi. Dar nu trebuie să îți faci griji în această privință. Îmbinând propriile preferințe cu regulile de bază ale asortărilor, cu siguranța vei obține look-ul pe care ți-l dorești.

Sfaturi de asortare în funcție de modelul inelului

Când te decizi să porți mai multe inele, trebuie să te asiguri că sunt în același stil. Spre exemplu, inelele cu centură de diamante sunt cel mai ușor de asortat. Este important să fie aliajul în aceeași culoare, iar cu culorile diamantelor te poți juca după propriile preferințe. Dacă ai degetele lungi și subțiri, poți purta până la 3 inele asemănătoare ca stil pe același deget.

Sfaturi de asortare în funcție de ținută

La fel ca și în cazul ținutelor, unele inele sunt potrivite pentru ocaziile speciale, iar altele pentru a fi purtate în viața de zi cu zi. De exemplu, inelele cu diamante mari se potrivesc a fi purtate împreună cu ținute foarte elegante, căci emană stil și rafinament. Cele simple, cu pietre sau forme mici, se pot purta la ținutele de zi cu zi.

Până și cromatica trebuie luată în calcul. Astfel, inelele din aur alb se asortează foarte bine cu ținutele albastre sau verzi. Aurul galben se asortează de minune cu hainele violet, iar când alegi să porți haine negre, trebuie să știi poți opta pentru orice culoare dorești la bijuterii.

Asortarea inelelor din aur cu alte bijuterii

Când vrei să îți completezi outfitul cu mai multe tipuri de bijuterii, ai grijă ca acestea să fie în aceeași culoare și asemănătoare ca stil. Spre exemplu, dacă porți la deget un inel din aur alb, atunci optează pentru o brățară tot din aur alb. Bineînțeles, același lucru este valabil orice bijuterii ai alege să porți.

Totuși, atunci când porți un inel din aur voluminos, pe care îl consideri piesa principală de atracție, rezumă-te la o brățară simplă, nicidecum la una care iese prea mult în evidență. Purtarea mai multor tipuri de bijuterii voluminoase creează un efect vizual mai puțin plăcut.

La unele ținute poți opta pentru seturi de bijuterii, care conțin un inel din aur, o pereche de cercei, un colier și / sau o brățară, toate cu același model de diamant sau piatră.

Ce inele să alegi în funcție de forma mâinilor?

Aspectul degetelor îți spune ce tipuri de inele aur alb și galben ți se potrivesc cel mai bine. Dacă ai degetele subțiri de fel, îți recomandăm inelele delicate, care nu se evidențiază prin dimensiunea pe care o au. Inele voluminoase fac degetele să pară și mai subțiri. În ceea privește forma, sunt potrivite cele ovale și rotunde. Totuși, nu pune mai mult de 3 inele la o mână.

În cazul degetelor scurte se pot purta inele din aur pentru femei cât mai simple, cu pietre sau diamante cât mai mici.

Dacă ai degetele mai groase, poți purta inele care oferă un efect de alungire. Sunt potrivite cele cu formă pătrată sau dreptunghiulară, dar nu exclude nici modelele de inele din aur de 14 si 18k cu pietre alungite.

Când achiziționezi inele, concentrează-te asupra celor din aur alb și galben. Poți face achizițiile chiar și din magazinele online, căci beneficiezi de prețuri mai avantajoase, de certificat de autenticitate a aurului și de garanție. În plus, dacă nu ai ales mărimea potrivită, poți schimba produsul în câțiva pași simpli.

You might also like