The Weeknd își vinde apartamentul din Los Angeles cu peste 20 de milioane de dolari

The Weeknd, unul dintre cei mai în vogă artiști ai ultimilor ani,  The Weeknd, numele său  Abel Tesfaye, a intrat tare și pe piața imobiliarelor. În 2019 și-a cumpărat un penthouse în Los Angeles, pentru care a plătit 21 de milioane de dolari, și pe care acum vrea să-l vândă cu profit. Artistul cere 22,5 milioane de dolari pentru apartamentul cu patru dormitoare și opt băi.

În contextul imobiliar, penthouse-ul scos la vânzare de cântărețul canadian are un lift privat și o vedere panoramică asupra întregului Los Angeles, de la centul orașului și până la Hollywood Hills și Oceanul Pacific. Este dotat cu o bucătărie ca cea dintr-un restaurant și o sală de sport privată, atașată de dormitorul matrimonial. Decorată în stil masculin, în nuanțe de gri și maro, locuința este plină de piese de artă modernă.

Clădirea în care se află apartamentul are 22 de etaje și oferă acces la o piscină cu apă sărată, la spa, la parcare cu valet și heliport.

The Weeknd și-a cumpărat casă de 70 de milioane de dolari

Cu suma de 70 de milioane de dolari, artistul a achiziţionat locuința visurilor sale, cumpărată în vara lui 2021, întinsă…

Citeste continuarea Aici

You might also like