Teo Trandafir dezvăluie totul despre Mircea Badea

Dezvăluiri extraordinare făcute de Teo Trandafir! Un singur om a ajutat-o să treacă printr-o perioadă cruntă din viața ei, când ajunsese să îi fie taie gazele, pentru că nu avea cu ce să le plătească. Mai mult, vedeta a povestit că a existat o perioadă când nu a a avut niciun ban și nu se putea întreține, căci nu muncea.

Dezvăluiri incredibile făcute de Teo Trandafir. Mircea Badea a fost singurul care i-a sărit în ajutor, atunci când a trecut prin clipe grele.

De asemenea, deși pare greu de crezut, vedeta s-a confruntat cu grave probleme financiare, din cauza faptului că nu avea un loc de muncă.

Dezvăluiri incredibile făcute de Teo Trandafir! Nu și-a permis să-și mai plătească facturile

Cunoscuta Teo Trandafir și-a clădit o carieră impresionantă în televiziune și are parte de tot ceea ce își dorește, însă lucrurile nu au stat mereu așa.

Vedeta Tv a dezvăluit, într-un interviu recent, că a existat o perioadă în viața ei când nu a  avut niciun ban și nu se putea întreține, căci nu muncea.

Teo Trandafir a traversat o perioadă cruntă pe vremea când nu muncea. În plus, vedeta a rămas chiar și fără utilități la un…

Citeste continuarea Aici

You might also like