Teo Trandafir a avut parte de o farsă de zile mari din partea echipei emisiunii “Teo Show” // “Am început să strig: ”

În fiecare sâmbătă și duminică, de la 10:00, Teo Trandafir, prin emisiunea pe care o prezintă, “Teo Show”, stabileste kilometrul zero al combinaţiei puternice de informaţie utilă, comentariu pertinent, interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o doză importantă de entertainment, la Kanal D!  Și pentru că munca și distracția se împletesc de minune în culisele show-ului, recent, aflată la filmări, îndrăgită prezentatoare a avut parte de o farsă de zilei mari, din partea colegilor de emisiune.

Prezentă, ca întotdeauna la timp, pentru filmare, aceasta s-a trezit în platoul pustiu. Nici urmă de colegi. Nimeni nu părea să fie prezent,  de la cameramani, regizor de platou, sunetiști,  reporteri și până la producătorii emisiunii; cu toții erau de negăsit. Contrariată, Teo a încercat să își dea seama ce se petrece.

 “La început, nu mi-am dat seama ce se înțâmplă pentru că întotdeauna sunt prima în platou. Însă când am văzut că trec 5 minute și nu vine nimeni, niciun operator, că nu răspunde nimeni în Regie, nu vine nimeni să aprindă luminile… am…

Citeste continuarea Aici

You might also like