Temperatura din Capitală va înregistra miercuri o scădere de 10 grade

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a informat că temperatura maximă din Capitală va scădea în ziua de miercuri cu 10 grade față de ziua anterioară.

Aatfel, vremea ca fi caldă în ziua de marți, însă temperaturile urmează să devină instabile. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară și noaptea când vor fi averse și posibil descărcări electrice, potrivit datelor Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități în medie de 10 – 15 l/mp. Temperatura maximă va fi de 29 – 30 de grade, iar cea minimă de 14 – 15 grade.

Mai apoi, vremea se va răci accentuat în ziua de miercuri, devenind rece pentru această dată. Nebulozitatea va fi persistentă în prima parte a zilei când temporar va mai ploua, iar vântul va prezenta intensificări cu viteze de 45 – 50 km/h. După-amiaza și seara cerul va fi temporar noros, iar vântul va slăbi din intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade.

Vremea se schimbă brusc în…

Citeste continuarea Aici

You might also like