Televizorul OLED cu o diagonală de 2,4 metri, este lansat de LG Electronics

Compania LG Electronics (LG) a lansat în cadrul CES 2022 cea mai recentă gamă de televizoare, inclusiv primul model OLED cu o diagonală de 97 de inci (2,4 metri).

În contextul următorului nivel în evoluția OLED,  are o tehnologia OLED evo integrată atât pe seria G2, cât și pe seria C2 oferă o luminozitate mai mare pentru imagini ultra-realiste. Cu ajutorul noului procesor inteligent LG α (Alpha) 9 Gen 5, tehnologia Brightness Booster permite televizoarelor din seria G2 să ofere mai multă luminozitate printr-o dispersare a căldurii îmbunătățită și un algoritm mai avansat. α9 Gen 5 extinde, de asemenea, capacitățile LG AI Sound Pro pentru a oferi un sunet mai autentic, permițând difuzoarelor încorporate să producă un sunet virtual 7.1.2 surround.

În plus, Seria G2 2022 de la LG introduce un nou model de 83 de inci și primul OLED de 97 de inci din lume pentru a completa gama de televizoare de 55, 65 și 77 de inci. Seria LG G2 oferă un design elegant, potrivit oricărei încăperi. Seria C2 de la LG oferă cea mai diversă selecție de dimensiuni de ecran, cu un total de șase variante în 2022: primul televizor OLED de 42 de inci din lume, ideal…

Citeste continuarea Aici

You might also like