Te-ai mutat în casă nouă? Iată 6 accesorii și decorațiuni de care vei avea nevoie

Te-ai mutat de curând într-o nouă locuință și te bucuri de această realizare, împreună cu familia și prietenii. Ai început să despachetezi cutiile și să aranjezi lucrurile prin casă, ca un adevărat designer de interior. Ca să beneficiezi de confort și stil în toate încăperile, îți prezentăm în continuare cele mai importante accesorii și decorațiuni pe care să le utilizezi în noul tău cămin:

Obiecte din sticlă, ceramică și porțelan 

Pentru o atmosferă caldă și primitoare ai nevoie de obiecte din ceramică, sticlă sau porțelan. Acestea pot fi vaze, fructiere, bibelouri, veioze, tăvi, servicii de ceai sau cafea și multe alte articole potrivite pentru decorarea fiecărei camere. Alege culorile și texturile în funcție de specificul încăperilor și de stilul pe care îl preferi: clasic, tradițional, minimalist, scandinav, rustic ș.a.   

Articole și accesorii de uz casnic

Îți place să pregătești bunătăți pentru cei dragi, iar orele petrecute în bucătărie te relaxează și te binedispun. Amenajează această încăpere ca un adevărat masterchef: cumpără borcănele vesele cu ceaiuri, condimente și plante aromatice….

Citeste continuarea Aici

You might also like