Tapetul 3D – un nou trend în amenajarea casei

Textura, forma, culoarea și dimensiunea pe un simplu perete sunt acum posibile cu ajutorul unui tapet 3D. Un model relativ nou, tapetul 3D este pe un trend ascendent datorită faptului că te poți ajuta de el pentru a obține senzația  de spațiu, un plus de culoare sau chiar de adâncime. Astfel, află în cele ce urmează cum te poți ajuta de un tapet 3D pentru a obține efectul vizual pe care ți-l dorești în întreaga ta locuință.

Cum integrezi tapetul 3D în stilul de amenajare?

Folosit într-o manieră corectă, tapetul 3D a ajuns în trendurile amenajărilor interioare datorită tuturor avantajelor pe care le oferă. Într-o cameră micuță acesta poate crea senzația de spațiu, mărind pereții prin iluzie optică sau într-o încăpere întunecată cu ajutorul unui tapet 3D poți crea o poveste plină de culoare. Iată însă la ce trebuie să fii atent înainte de a îți îmbogăți pereții cu un astfel de tapet.

Dacă mergi pe un tapet 3D cu multe forme geometrice, atunci mobilierul central trebuie să fie cu forme diferite. Spre exemplu, în camera unde iei prânzul și cinele în familie, dacă pe pereți vei avea un tapet cu model din cercuri și…

Citeste continuarea Aici

You might also like