Ștefan Banica a adus magia Crăciunului la Sala Palatului – 3 Concerte Extraordinare de Crăciun sold out

 După doi ani de pauză, impusă de pandemie și restricții, ȘTEFAN BĂNICĂ a revenit în forță pe 15, 16 & 17 decembrie pe scena SĂLII PALATULUI, pentru al nouăsprezecelea an, unde a susținut 3 CONCERTE EXTRAORDINARE DE CRĂCIUN sold out. O tradiție fără egal în showbiz-ul românesc.

Ștefan Bănică, alături de trupele sale Rock’n’Roll Band & The 50’S, au oferit publicului trei seri pline de emoție, energie și bucurie, aducând pe scena Sălii Palatului atmosfera magică a sărbătorii Crăciunului.

Artistul a avut invitați-surpriză de excepție: Feli Donose, Connect-R, legenda muzicii folk românești – Mircea Vintilă, câștigătoarea X Factor România 2020 – Andrada Precup și Flavius Teodosiu la saxofon.

“Am petrecut 3 seri de poveste la Concertele de Crăciun din acest an de la Sala Palatului. Mulțumim publicului extraordinar, oameni din toată țara și chiar din străinatate, care au fost alături de noi! Vă așteptăm și anul viitor să sărbătorim împreună aniversarea celor 20 DE ANI DE CONCERTE DE CRĂCIUN la SALA PALATULUI! Mulțumesc artiștilor prezenți pe scenă, alături de mine, la concertul de Crăciun 2022!…

Citeste continuarea Aici

You might also like