Spectacol de culori pe unghii în această vară. Iată trendurile în manichiura în 2022

Anul 2022 invită la spectacol, la incredibil, la acea manichiură demnă de lumina reflectoarelor. Trendurile în materie de frumusețe sunt fascinante și vin cu noutăți senzaționale, pe care merită să le încerci. 

De la accente spațiale, la culori radiante, forme inovatoare  și texturi diverse, toate te vor face să te simți cu adevărat specială în fiecare zi.  Alege produse de la geolenn.com, pentru a te asigura că ai parte de diversitate, de fiecare dată când îți faci manichiura ție sau clientelor tale. 

Iată deci câteva dintre trendurile pe care să le încerci în această vară, pentru a te bucura de o manichiură cu adevărat, senzațională. 

 

Culori complementare

Cu toate că încă se poartă clasicul și culorile simple, atunci când îți dorești să ieși din tipar, alege să te folosește de culorile complementare. 

Aici totul ține de felul în care combini fiecare nuanță în așa fel încât să aduci un aer de prospețime dar și un design abstract în manichiură. 

Fiecare manichiură trebuie să spună o poveste iar dacă nu știi exact cum să combini culorile, începe cu 2 nuanțe care provin din aceeași…

Citeste continuarea Aici

You might also like