Soțul Dianei Șoșoacă, la un pas de reținere

Dumitru Silvestru Şoşoacă, soţul senatoarei Diana Şoşoacă, este audiat luni 13 decembrie la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a ajuns pentru ultraj. Acesta este acuzat că a agresat un polițist în urma unui conflict cu o echipă de jurnaliști străini veniți să-i ia un interviu Dianei Șoșoacă.

De asemenea, incidentul a avut loc vineri seară, la cabinetul de avocatură al Dianei Șoșoacă, unde o echipă de jurnaliști de la postul italian Rai Uno au venit să-i ia un interviu senatoarei.

„În data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanşat un conflict. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 4. În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de…

Citeste continuarea Aici

You might also like