Smiley – Locul 1 în Topul celor mai difuzate piese la radio și este singurul artist român cu 8 piese în Top 100

Smiley este locul 1 în topul celor mai difuzate piese la radiourile din România în tot anul 2022, conform analizei realizate de Mediaforest, cu piesa ”Scumpă foc”, pe care o cântă alături de Juno. Artistul și fondatorul HaHaHa Production deține și recordul de a fi singurul artist din România cu 8 piese în top 100 cele mai difuzate piese ale anului 2022.

Cu 5412 difuzări la radiourile românești și o audiență de aproape 5 milioane și jumătate de ascultători, cu un videoclip cu Adelina Pestrițu în rol principal care a înregistrat, la 8 luni de la lansarea live din timpul concertului de la Sala Polivalentă din București, peste 18 milioane de vizualizări, „Scumpă foc”, co-producție HaHaHa Production și Cat Music, continuă să-și spună povestea de succes în industria muzicală din România.

„Muzica este o poveste care nu se termină niciodată. Se naște atunci când o compui, prinde contur atunci când o înregistrezi și-i adaugi versuri și imagini și se împlinește continuu atunci când este ascultată, fredonată, căutată și difuzată. Sunt recunoscător tuturor celor care îmi ascultă muzica, radiourilor și celor din industria…

Citeste continuarea Aici

You might also like