Smiley, despre experiența de regizor din filmul Ramon

Comedia Ramon a avut de curând premiera în toată țara, iar românii au avut au ocazia să cunoască povestea simpaticului personaj și chiar să-i întâlnească în timpul vizionării pe Pavel Bartoș, Jesus del Cerro, regizorul filmului, și pe o parte dintre actorii din cast.

Pentru Smiley, această nouă colaborare cu Pavel și implicarea în filmările pentru Ramon, unde joacă rolul unui regizor, au reprezentat o reală bucurie și totodată o foarte bună ocazie de distracție. Ca de fiecare dată, artistul a fost alături de prietenul său și a împărtășit cu el emoția împlinirii acestui frumos vis.

“Este pentru prima dată când joc rolul unui regizor într-un film, și nu în orice film. A fost o experiență inedită pentru mine, mi-a plăcut să <<testez>> și acest teren și mai ales rolul meu, care cred că mi se potrivește mănușă. Orice proiect împreună cu Pavel reprezintă o bucurie imensă pentru mine și o ocazie în plus de distracție. Știu cât de mult a muncit Pavel pentru Ramon, cât s-a dedicat și ce frumos s-a așezat acest film pe drumul de la primul gând până la întâlnirea cu publicul din cinema. Sunt mândru de el și mândru…

Citeste continuarea Aici

You might also like