Single nou de la trupa Imagine Dragons – „Bones”

„Bones” este o reflecție a obsesiei mele constante pentru finalitatea și fragilitatea vieții”, spune Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons. „Sunt mereu în căutarea unor dovezi care să mă convingă că urmează mai multe – că viața este cu adevărat eternă într-un anumit sens. Nu am găsit asta până acum, dar încerc măcar să visez la cum ar simți moartea cuceritoare într-un cântec.”
Piesa a fost produsă de duo-ul suedez Mattman & Robin (Nick Jonas, Celeste), care a lucrat și la melodia „Enemy”, dar și la două piese de pe noul album al Imagine Dragons, Mercury – Act 1. Single-ul „Bones” a fost mixat de Șerban Ghenea, de 14 ori câștigător al GRAMMY.

Stream: https://umusic.lnk.to/BonesPR

„Enemy” a acumulat peste 1,24 miliarde de stream-uri globale pentru cele două versiuni (inclusiv o colaborare cu rapperul J.I.D, nominalizat la GRAMMY, din East Atlanta). Piesa continuă să se claseze în Top 5 pe Global Spotify și Amazon Music. În SUA, „Enemy” urcă rapid în Top 40 radio după ce a revendicat locul 1 la formatul alternativ în ultimele cinci săptămâni. Cântecul este în prezent pe locul 11 atât la Top 40, cât și…

Citeste continuarea Aici

You might also like