Simona Halep a luat parte la o acțiune caritabilă, înainte de primul meci la Miami

În SUA, înainte de debutul în turneul WTA de la Miami, tenismena  română Simona Halep a fost invitată, de organizatori la o acțiune caritabilă, românca fiind surprinsă în compania unor nume mari din circuitul ATP.

Astfel, în ziua de miercuri23 martie, cei mai buni jucători de tenis din lume au participat la a doua ediție a evenimentului Miami Open Unites, o serie de acțiuni în care sportivii care concurează la turneul din Florida i-au sprijinit pe cei aflați în nevoie și au inspirat generațiile următoare.

Alături de tenismenii Fabio Fognini (Italia) și Casper Ruud (Norvegia), Simona Halep a ajutat Rebuilding Together, o organizație non-profit care repară și reconstruiește locuințe pentru vârstnici și veterani. Cu un zâmbet larg pe față, Simona Halep s-a distrat pe cinste atunci când a fost pusă să vopsească un zid cu ajutorul unei pensule.

În contextul competitiv, Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 23, va evolua direct în turul al doilea la Miami, împotriva australiencei Daria Saville, locul 249 WTA, beneficiară a unui wild card.

La rândul său, Saville, 28 de ani, fostă Gavrilova înainte de căsătorie şi fostă…

Citeste continuarea Aici

You might also like