Show-ul României, aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul oficial Eurovision, la a doua repetiție

wrs a impresionat din nou audiența la a doua repetitie oficială pe scena torineză a Eurovision Song Contest. Alături de echipa de dansatori şi de backing vocalist-ul care îl susţine din „umbră”, reprezentantul României a zguduit Arena Pala Olimpico pe ritmurile „Llamame” .

Jurnaliștii acreditați au avut acces la această sesiune de repetiţii şi au reacționat foarte bine la show-ul piesei noastre, wrs fiind lăudat pentru emoţia şi energiile degajate la momentul României. Prestația reprezentantului nostru a strâns aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul de Youtube al Eurovision Song Contest, fiind unul dintre cele mai apreciate momente ale zilei.

 

„Am primit o mulțime de mesaje pozitive din partea fanilor, organizatorilor și jurnaliștilor. A fost o nouă zi plină de emoții, dar răspunsul nu s-a lăsat așteptat: momentul nostru are deja aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul oficial de Youtube al ESC, ceea ce mă motivează și mai mult să dau absolut totul în concurs”, a declarat wrs, la finalul zilei.

Spectacolul a fost modificat, după ce echipa TVR a avut şedinţe tehnice cu organizatorii, iar aceștia au încercat să…

Citeste continuarea Aici

You might also like