SERA a lansat single-ul “She Kissed Me First”

SERA a lansat single-ul “She Kissed Me First”. “Este un cântec despre două fete care se îndrăgostesc și un fost iubit care nu poate accepta asta. Cu această piesă sper să atrag atenția asupra faptului că, atunci când te îndrăgostești cu adevărat, nu ar trebui să-ți pese de ce cred alții despre asta”, a spus SERA despre noul single.

În 2020, SERA a debutat cu primul ei single „Only Us”, care a strâns 7,5 milioane de stream-uri pe tot globul. Hit-ul a fost urmat de „Take A Chance” în noiembrie, care a adunat până acum 4,5 milioane de stream-uri. Ambele melodii au avut un suport radio fantastic pe teritoriul ei natal. În luna aprilie, SERA a deschis evenimentul de Ziua Regelui, în fața a 40.000 de oameni.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SheKissedMeFirstPR

„She Kissed Me First” este o melodie pop catchy, cu influențe rock, care surprinde perfect atitudinea zbuciumată și pozitivă a artistei. Scris împreună cu Lil’ Eddie (Rita Ora, Robbie Williams, Jennifer Lopez, Jason DeRulo, Usher) și produs de Project Money și Bas van Dalen, cantecul este următorul pas în călătoria muzicală a cântăreței.

SERA, în vârstă…

Citeste continuarea Aici

You might also like