Selly: „Nu este o campanie MApN și nu am fost plătit de Armata Română”

Selly, cel mai cunoscut influencer din România, a fost acuzat că ar fi primit bani pentru o campanie de recrutare a MApN. O serie de fotografii cu el în uniformă a declanșat valuri de dezbateri și presupuneri la câteva dintre televiziuni, fără ca acestea să verifice informația la sursă, așa cum era și firesc.

“Nu am fost plătit un leu de către Armata Română sau de vreo instituție subordonată acesteia. MApN nu a cheltuit niciun ban în acest proiect, ba mai mult, toată producția acelui episod “La Muncă” a fost realizată din bugetul personal. Noi am filmat o zi normală de exerciții în poligon, nimeni nu a scos tancurile sau armele pentru Selly. Mai mult, aceasta a fost ideea și inițiativa mea, nu am fost contactat de vreun reprezentant al acestei instituții. Nu, nu fac parte, nici plătit, dar nici gratuit, din vreo campanie de PR a Armatei Romane.” susține Selly.

De la ce a pornit totul

 

Selly a lansat, în primăvara acestui an, un reality-show difuzat pe propriul său canal de YouTube intitulat “La Muncă”. Ideea proiectului a fost aceea de a arăta tinerilor, în special, ce presupune un job într-un anumit domeniu, de…

Citeste continuarea Aici

You might also like