Se schimbă buletinele în România! Mulţi cetățeni vor rămâne fără acte de identitate!

Joi 20 ianuarie, Ministerul Afacerilor Interne a pus în dezbatere publică un proiect care va încurca milioane de români. La o zi după publicare, Uniunea Salvați România (USR) critică grav modificările legislative pe care MAI vrea să le facă.

Poți rămâne fără buletin pe loc în România! Decizia are va afecta milioane de români

Asfel, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a pus în dezbatere publică un proiect legislativ prin care românii pot rămâne fără cartea de identitate dacă nu pot dovedi că locuiesc la adresa din buletin. Actul normativ îi are în prim plan pe cetățenii care locuiesc cu chirie sau în gazdă, având în vedere noile norme.

Însă, la o zi după ce MAI a făcut acest pas, USR a reacționat extrem de dur. Mai exact, Cristian Ghinea, fostul ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene  și actualul coordonator de politici publice al USR, precizează că proiectul depus de MAI este unul absurd și că adresa domiciliului ar trebui să dispară cu totul din buletin.

”Invităm Ministerul de Interne în secolul XXI. E bine aici! Până şi reţelele internaţionale de hoţi ştiu că românii nu plâng după bani, dar te…

Citeste continuarea Aici

You might also like