„Se apropie recesiunea și o prăbușire a dolarului”, este opinia lui Robert Kiyosaki

În contextul economico-financiar mondial, investitorul și autorul cărții ”Tată bogat. Tată sărac”, Robert Kiyosaki, susține, într-un mesaj transmis pe Twitter, că recesiunea se apropie, iar dolarul american „se va prăbuși”. În cele mai recente postări, Kiyosaki a zugrăvit o imagine sumbră a economiei Statelor Unite, proiectând o iminentă recesiune și un colaps al dolarului american.

Astfel,„Se apropie recesiunea și o prăbușire a dolarului”, a scris el pe Twitter. „Inversarea PIEȚEI REPO. Ultima dată când s-a întâmplat asta a fost în 2008. Fiți atenți”, a avertizat el, conform site-ului Kitco.

Comentariul lui Kiyosaki vine după ce randamentul titlurilor Trezoreriei SUA pe termen de 10 ani a crescut la 2,1099%, cel mai ridicat nivel atins din iulie 2019, mulți economiști considerând acest lucru ca un posibil semn de recesiune.

Cumpărați mai mult aur, argint, Bitcoin, Ethereum, înainte de al Treilea Război Mondial!

În opinia sa, acum, situația geopolitică actuală, dată de războiul din Ucraina și sancțiunile impuse Rusiei ,va ajunge să lovească dolarul american, a adăugat Kiyosaki.

În analiza sa, ”Biden îl…

Citeste continuarea Aici

You might also like