Scorpions a lansat piesa “Rock Believer”!

Scorpions a lansat piesa “Rock Believer”, cel mai recent single de pe noul album “Rock Believer (Deluxe)”, care va fi disponibil incepand cu 25 februarie 2022. Melodia este un angajament fundamental pentru muzica rock, compusa in stilul inregistrarilor lor remarcabile din anii ’80.
“De-a lungul anilor, am auzit foarte multi oameni spunand ca rock-ul a murit, dar exista milioane de fani, in toata lumea, ai genului muzical. Fanii nostri sunt cei mai loiali din lume si sper ca ne vom intalni”, a declarat Klaus Meine solistul trupei despre noua piesa. “Noua piesa reactiveaza ADN-ul original SCORPIONS. Am incercat sa transpunem acel sentiment live in studio”, a mai adaugat Klaus.
Din cauza pandemiei, trupa a trebuit sa anuleze toate sesiunile de studio din America, intorcandu-se in Europa. Cei 5 artisti s-au reintalnit dupa ridicarea restrictiilor, iar acest moment i-a facut sa se simta ca in anii ’80. Acestia discutasera inca din 2018 despre un nou album al formatiei.
Stream/Download:
https://umusic.lnk.to/RockBelieverPR
Coperta piesei este realizata de Klaus Voormann, care a castigat in 1966 Grammy-ul pentru “Best Record Cover 1966″. Totodata, acesta a creat si…

Citeste continuarea Aici

You might also like