Sclavia de Ceaușescu a poporului român

Evenimentele din anul 1989 au demonstrat în mod foarte vizibil ce înseamnă comunismul și armele au asasinat oameni nevinovați înainte și după fuga dictatorului de la București.

Sclavia de Ceaușescu a poporului român

De asemenea, era o mare poftă de ucidere din partea celor ce nenorociseră un întreg popor timp de peste patru decenii în numele unei ideologii ce nu avea sens și viitor. În plus,  munca de propagandă a dat însă roade în momentele dificile din punct de vedere economic și masele au început să idealizeze trecutul și să-l definească pe Nicolae Ceauşescu drept patriot și ocrotitor al celor de năpăstuiți.

Astfel, mitul bunului conducător a existat în trecutul tuturor popoarelor, însă aici s-a dovedit că mulțimile nu gândesc și că au idei puține și fixe. A fost publicată în perioada comunistă cartea intitulată Statele lumii, ediția a II-a find în librării în anul 1976.

Se preciza acolo că fiecărui român îi revenea o mie de dolari din Produsul intern brut în anul 1975, celebrul PIB. Era o mare realizare a regimului comunist și se menţiona că se trăia bine la acea vreme.

Oare să fie adevărat?

Ungaria spunea…

Citeste continuarea Aici

You might also like