Scandalurile le-au afectat popularitatea din online Ducilor de Sussex. Harry și Meghan au pierdut 700.000 de urmăritori

În ultima perioadă,  scandalurile în care au fost implicați Ducii de Sussex, le-au afectat popularitatea.Astfel,  contul lor oficial de Instagram a pierdut 700 de mii de urmăritori în ultimul an, conform cotidianului britanic The Sun, care citează o analiză făcută de o firmă de specialitate.

În raportul experţilor se arată că aceştia au ajuns la 10,1 milioane de fani.Însă, dintre ei, doar două treimi ar fi persoane reale. Restul ar fi boți.

Astfel că , Ducii de Sussex sunt în urma familiei la numărul de urmăritori pe Instagram. Contul Reginei are 10,3 milioane de abonați, în creștere cu 1,3 milioane într-un an.

De asemenea şi Ducii de Cambridge, William și Catherine, sunt urmăriți de 13 milioane de oameni, un plus de un milion față de anul 2020.

În urma interviului dat de ducii de Sussex realizatoarei Oprah Winfrey s-a produs un scandal imens discutat și dezbătut de presa pe ambele maluri ale Atlanticului. Cei doi au discutat despre viața în cadrul Casei Regale britanice.

În timpul  interviului urmărit de circa 11,1 milioane de britanici, ducii de Sussex au acuzat Casa Regală de Windsor de rasism și indiferență. Potrivit…

Citeste continuarea Aici

You might also like