Sam Smith face echipă cu Kim Petras pentru “Unholy”

Sam Smith face echipă cu Kim Petras pentru “Unholy”. Noul single este produs de ILYA (Max Martin, Ariana Grande, Jennifer Lopez), Blake Slatkin (Lizzo, 24K Golden), Cirkut (Nikki Minaj, The Weeknd), Omer Fendi (Lil Nas X, The Kid Laroi), Jimmy Napes și diva pop Kim Petras.
Înregistrat în Jamaica, Unholy este single-ul principal de pe cel de-al patrulea album studio al lui Sam. Inspirată de muzica arăbească, piesa oferă un colaj sonor cu mai multe voci, perfect pentru club, susținut de un bas palpitant, care pune în evidență vocea lui Kim.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/UnholyPR

Descriind Unholy ca fiind cea mai îndrăzneață lansare, cântecul este despre un soț care își lasă soția și copiii acasă pentru a se distra, inspirat de infamul club LA Sunset Strip The Body Shop.
Sam a spus – “Unholy a fost făcut în Jamaica și a fost unul dintre cele mai glorioase momente creative pe care le-am avut vreodată ca artist. Nu m-am distrat niciodată atât de mult. A fost atât de eliberator să experimentez așa ceva. A fost, de asemenea, o onoare să lucrez cu Kim Petras și să fiu martor la strălucirea ei. Acest cântec este despre eliberarea…

Citeste continuarea Aici

You might also like