Rusia a bombardat în cursul zilei de miercuri un spital de copii şi o maternitate în oraşul asediat, Mariupol,

Se împlinesc două săptămâni de când Rusia a invadat Ucraina, iar situația nu pare că se va opri prea curând. În ciuda eforturilor făcute de UE, dar și de SUA, Vladimir Putin nu este dispus să renunțe și amplifică acțiunile militare.

În cadrul aceste invazii, miercuri, armata rusă a distrus un spital de copii şi o maternitate în oraşul asediat, Mariupol, din sud-estul Ucrainei, iar prima doamnă a Ucrainei a arătat imaginile dezastrului.

Aceasta a publicat un clip video pe o rețea de socializare, precizând că nici până acum nu este cunoscut bilanțul victimelor după bombardamentele rusești.

Astfel, „Este un videoclip terifiant, dar încă nu putem vedea ce este mai rău. Nu știm câte mame și copii au fost uciși și răniți”, transmite Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelenski.

Bilanțul după bombardamentele rusești de miercuri

O reacție în acest sens a venit și din partea președintelui ucrainean. Volodimir Zelenski a confirmat miercuri, că un spital pentru copii din orașul port din sudul țării a fost distrus în întregime de bombardamentele rusești.

Totodată, el a distribuit un videoclip sfâșietor care ilustrează…

Citeste continuarea Aici

You might also like