Românii nu mai sunt mulţumiţi de locurile de muncă!

Fenomenul cunoscut sub denumirea „Marea Demisioneală” se apropie și de ţara noastră! Acum, 21% dintre angajați și-ar da demisia de la jobul actual fără să aibă un plan de rezervă, iar 8 din 10 români, care-și doresc schimbarea locului de muncă în acest an, deja au început căutările.

Astfel, trendul din SUA și Europa de Vest, botezat la noi și „Marea Demisioneală”, pare că devine din ce în ce mai prezent și pe plan local, indică rezultatele celui mai recent studiu realizat de eJobs, o platformă de recrutare din România.

Aşadar, 21% dintre respondenții sondajului au precizat că, dacă nu ar mai fi mulțumiți de jobul actual, ar demisiona chiar dacă n-ar avea altă ofertă concretă pe masă. Restul de 79% sunt însă mai cumpătați în fața schimbărilor și afirmă că ar rămâne la jobul actual până când ar găsi o nouă oportunitate profesională.

Românii vor să-și caute noi locuri de muncă în 2022

Pe de altă parte, 82% dintre cei care au pus ca principală prioritate pentru anul acesta  să-și schimbe locul de muncă recunosc că deja au început să-și caute un alt job. De asemenea, 43% dintre aceștia sunt de părere…

Citeste continuarea Aici

You might also like