Românii care au locuințe cu risc seismic, trebuie să înceapă demersurile pentru consolidarea spațiilor, dacă vor să le închirieze

În România,  executivul a adoptat un proiect de lege  care prevede ca românii care dețin locuințe cu risc seismic ridicat, nu vor mai putea să le dea spre închiriere. Cei care nu vor respecta legea, riscă amenzi uriașe.

În contextul legal, executivul a aprobat un nou proiect de lege care prevede ca proprietarii care dețin locuințe aflate în blocurile sau casele incluse în clasa I de risc seismic să nu le mai poată da spre închiriere.

Mai precis, din momentul în care aceste măsuri vor intra în vigoare, românii cu astfel de locuințe nu vor mai putea închiria sau ceda în comodat aceste spații.

Cei care nu respectă această lege vor fi sancţionati cu amenzi cuprinse între 50.000 și 75.000 de lei.

Concret, este de menționat că românii vor putea da spre închiriere aceste locuințe doar după ce imobilele cu buline roșii vor fi consolidate.

Proprietarii cu astfel de locuințe trebuie să înceapă demersurile pentru consolidarea spațiilor

Proiectul de lege mai prevede ca proprietarii acestor clădiri să înceapă demersurile pentru consolidarea acestora, precizând, totodată, ce ar trebui să facă.

Astfel, proprietarii acestor clădiri…

Citeste continuarea Aici

You might also like