„Rezoluția“ pentru 2022: să faci videochat în București, pe bani mulți!

Fiecare început de an vine cu speranțe de mai bine și la fel stau lucrurile, fără îndoială, și cu 2022. Însă nu trebuie să îți imaginezi că aceste dorințe se vor împlini de la sine, pur și simplu datorită faptului că s-a schimbat o cifră în calendar. În realitate, singura care poate face lucrurile să evolueze în direcția dorită ești tu!

Viitorul nu este al celor care își pun dorințe și apoi așteaptă ca acestea să fie îndeplinite de peștișorul de aur sau de zâna din povești! El le aparține persoanelor capabile să devină propria zână bună și să acționeze! Una dintre cele mai bune căi de succes disponibile în acest moment este o carieră de model de videochat în București, care se remarcă prin beneficii semnificative obținute relativ repede!

 

Ce câștiguri poți obține în domeniu?

Încă din primele trei luni de activitate, fiecare model care lucrează într-un studio de videochat Bucuresti aparținând Studio20 beneficiază de un venit minim garantat de 1 000 de dolari pe lună, indiferent de performanțele pe care le realizează în acest interval pe site-urile de divertisment pentru adulți. Bineînțeles, dacă încep rapid să aibă câștiguri peste această sumă, primesc banii care li se cuvin!

În aceeași perioadă de început, sunt ajutate financiar să își completeze atât garderoba, cât și trusa de machiaj. Aceste cheltuieli sunt suportate de firmă și, dacă modelul rămâne în studio cel puțin 3 luni, nu va mai trebui să dea niciodată banii înapoi, ci totul este considerat un cadou de bun-venit.

Apoi, pe măsură ce capătă experiență, fiecare model de videochat din București beneficiază din plin de un sistem de bonusuri cumulative, gândit în felul următor:

  • comisionul de bază de 50%, cu care începe încă din prima zi de lucru;
  • 5% bonus pentru 100 de ore lucrate într-o perioadă, inclusiv streaming mobil și apeluri video;
  • încă 5% pentru câștiguri de peste 15 000 de dolari obținute într-o perioadă;
  • 5% bonus pentru o rată de conversie bună, adică pentru vizitatorii care se înscriu din camera de chat a modelului;
  • un bonus de 5% pentru un comportament online perfect;
  • încă 5% pentru parteneriat pe termen lung, bonus care se plătește în luna iunie pentru întregul an precedent. Astfel, în iunie 2021 a fost plătit tuturor modelelor de videochat din București pentru veniturile pe care le-au obținut la Studio20 între 1 ianuarie și 31 decembrie 2020.

Ce alte avantaje îți aduce această carieră?

Banii sunt fără îndoială importanți, însă ei nu reprezintă nici pe departe singurul beneficiu de care are parte un model de videochat din București. Multe fete apreciază, de exemplu, programul flexibil, adică faptul că pot să aleagă singure, în fiecare săptămână, ora de la care vor să își înceapă programul: dimineața, după-amiaza târziu sau chiar noaptea, în funcție de cursurile de la facultate sau de orice alte priorități.

Respectarea deplină a legalității este, de asemenea, extrem de importantă. Încă din prima zi de activitate este semnat un contract de artist-interpret, iar toate veniturile sunt plătite legal, fiind virate inclusiv impozite către statul român. Confidențialitatea este și ea deplin respectată, astfel încât nimeni nu află cu ce se ocupă o fată, dacă ea nu dorește acest lucru.

Pășește cu încredere într-un studio de videochat Bucuresti și vei avea parte de un an nou exact așa cum l-ai visat!

You might also like