Regina Elisabeta a II-a a participat la inaugurarea liniei de metrou care-i poartă numele

Regina Elisabeta a II-a a bifat o apariție surpriză, la o ceremonie care a marcat finalizarea unei mult-aşteptate linii de metrou din Londra, care i-a primit numele, scrie Agerpres, care citează agențiile internaționale de presă.  

În cadrul acestui eveniment, Regina a purtat o ținută complet galbenă, iar pe pălărie a pus o floare albastră, culori cu o însemnătate aparte în contextul politic actual. Nu a renunțat la bastonul de care s-a sprijinit în mers. Aceasta a dezvelit o placă în Gara Paddington.

În plus, acesteia i s-au alăturat fiul ei, prințul Edward, şi premierul Boris Johnson.

În contextul activităţilor, aceasta este cea mai recentă ieşire publică pentru monarhul în vârstă de 96 de ani care, în pofida faptului că nu a rostit discursul în Parlament săptămâna trecută din cauza unor problemele de mobilitate, a participat de două ori la un spectacol ecvestru la reşedinţa sa de la Castelul Windsor în ultimele zile.

Aşadar, „Într-o evoluţie fericită, Majestatea Sa Regina participă la evenimentul de azi care marchează finalizarea liniei ‘Elizabeth”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Palatului Buckingham.

Acest proiect…

Citeste continuarea Aici

You might also like