Răsturnare de situație în scandalul STB!

Vasile Petrariu, liderul de sindicat de la STB (Societatea de Transport București), persoana vinovată pentru protestele șoferilor din Bucureşti, a demisionat din funcția de consilier de la Primăria București.

Astfel, luni, 31 ianuarie, Consiliul General din București a luat act de încetarea mandatelor a trei consilieri municipali: Vasile Petrariu, Ionel – Florian Lixandru şi Ionel Puşcaş.

USR, acuzații fără precedent la adresa PSD

Andrei Rigu, consilierul municipal USR, a solicitat Partidului Social Democrat să-l concedieze pe Vasile Petrariu, lider de sindicat de la STB, precizând că acesta a „provocat şi întreţinut greva generală”, ce a afectat transportul public din Capitală pentru cinci zile.

De asemenea, Andrei Rigu a solicitat Partidului Social Democrat să recunoască că în trecut, cu toate că situația STB era asemănătoare cu cea actuală, iar Vasile Petrariu era tot lider sindical, „nu a făcut nimic ca să îmbunătăţească transportul în comun.”

„Solicit să se delimiteze de nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti care a stabilit a doua zi că greva este ilegală. Solicit să se delimiteze de agresiunile la care au…

Citeste continuarea Aici

You might also like