rareș și Olivia Addams lansează primul lor duet – “Buchet de trandafiri”

rareș și Olivia Addams lansează „Buchet de trandafiri”, un single care cuprinde celebrul refren popularizat la începutul anilor 2000 de trupa Akcent. Piesa surprinde aceeași nostalgie care te va duce cu gândul la prima ta iubire și marchează prima colaborare dintre rareș, un artist în plină ascensiune, și Olivia Addams, artista cu o prezență constantă în topurile muzicale din România, cât și în cele internaționale.

„Faptul că am rescris <<Buchet de trandafiri>> e o modalitate de a menține amintirile vii. Poate acum nu vă mai vorbiți, poate vă aveți la block pe toate rețelele de socializare, poate chiar te simți nașpa în continuare, dar mereu o să aveți banca voastră și amintirile care vă aduc aminte de ce a însemnat <<noi>> la un moment dat. Mă bucur că am colaborat cu Olivia la piesa asta și că am reușit să o aducem în atenția oamenilor!”, a declarat rareș.

„<<Buchet de trandafiri>> este despre o poveste de iubire ideală, romantică, dar care nu poate rezista în fața timpului. Noi am încercat să descriem o poveste reală, pentru că de multe ori creștem în direcții diferite, iar iubirea nu e îndeajuns, dar…

Citeste continuarea Aici

You might also like