Raluka a lansat prima sa colecție de haine impreuna cu Rhizome

Jurata SuperStar Romania este recunoscuta în showbizz-ul romanesc pentru timbrul sau muzical, pentru show-ul pe care îl face de fiecare data când se urca pe scena cât și pentru unele dintre cele mai spectaculoase apariții.

Prima colecție capsula a Ralukai a fost conceputa in atelierele Rhizome împreună cu designerii Alex Ifimov si Ciprian Pasnicu special pentru jurata și in acord cu stilul vestimentar al acesteia.

“Mereu am susținut și prefer sa port hainele designerilor romani, haine de calitate, in pofida brandurilor mass market. Ideea acestei colectii capsula o aveam de ceva timp în minte si o discutasem cu stilista mea Irina Hartia, iar cand cei de la Rhizome mi-au propus sa lucram impreuna am fost all in. Fetele si femeile care ma urmăresc vor sa stie ce haine port, de unde la iau, ce prețuri au, așadar am hotărât sa lansam aceasta colecție luxury affordable pentru toate femeile care isi doresc sa fie glam in orice zi. Imi place sa ma simt bine în hainele pe care le port, sa am produse de calitate în dressing, pe care sa le imbrac in diferite contexte iar colectia creata impreuna cu Rhizome raspunde tuturor cererintelor mele. Cu outfit-ul potrivit…

Citeste continuarea Aici

You might also like