Quarterhead face echipă cu Camylio pentru piesa “Is It Love”

Quarterhead face echipă cu Camylio pentru piesa “Is It Love”. Colaborarea prezintă vocea texturată a lui Camylio, care captivează ascultătorul cu fiecare secundă ce trece.
„Să scriem un imn de club cu un sentiment de tristețe a fost pe agenda noastră de multă vreme. Când am ajuns în studio cu Daniel Schulz, toamna trecută, am știut că este timpul să încercăm. Cântecul este despre cel mai puternic sentiment din lume: dragostea. Iar felul în care Camylio și-a exprimat vocea a fost potrivirea perfectă cu melodiile și versurile”, a declarat Quarterhead despre colaborare.
Quarterhead este un duo de DJ-i / compozitori / producători premiat cu discul aur și platină, format din multi-instrumentiști Josh Tapen și Janik Riegert din Germania. Lucrările lor includ cântece și producții cu Cheat Codes, Ofenbach, Robin Schulz, ATB, HUGEL, Felix Jaehn, Ella Henderson, Lum!x, Alle Farben, KIDDO, Juan Magan, ILIRA, Benjamin Ingrosso și mulți alții.
După ce a produs și cântat pe hitul internațional al lui Lum!x „The Passenger” (care acum are peste 100 de milioane de stream-uri pe toate platformele) la începutul anului 2020, duo-ul a lansat…

Citeste continuarea Aici

You might also like