Pui cu Salmonella într-o rețea de hipermarketuri.

Rețeaua de hipermarketuri Metro a transmis că retrage de pe piaţă un sortiment de pulpe de pui cu spate, după ce a constatat că produsul este infestat cu Salmonella.

Astfel, reţeaua de hipermarketuri Metro Cash & Carry Romania a informat că retrage de la comercializare şi de la clienţi pulpe de pui superioare cu spate, congelate, produse de Superdrob SA, pentru că s-a constatat prezenţa Salmonella enteritidis, conform unui anunţ postat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Mai mult, loturile retrase de la comercializare sunt 14221 şi 14421, iar data de expirare a produselor este 23 octombrie 2022. Produsul a fost comercializat în mai multe magazine Metro din Bucureşti, Constanţa, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Timişoara şi Târgu Mureş.

„În cazul în care aţi cumpărat produsul menţionat, vă rugăm să nu îl consumaţi şi să îl returnaţi în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până pe 04.02.2022, urmând să primiţi contravaloarea acestuia. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident”, se spune în anunţul retailerului.

Aceasta este a doua oară în…

Citeste continuarea Aici

You might also like