Prinţul Harry: Ruptura cu Familia Regală este ireconciliabilă

De când a părăsit Marea Britanie în 2020, prințul Harry a făcut o serie de comentarii tăioase privind Familia Regală și viața pe care a dus-o la Palatul Buckingham. Iar zilele trecute, prințul Harry a făcut noi declarații șocante, demonstrând, dacă mai era nevoie, că ruptura cu Familia Regală este ireconciliabilă.

Însă, cei care-l cunosc susțin că, deși vrea să arate că nu regretă nimic și că este foarte fericit, realitatea este cu totul alta, scrie Closeronline.

Și-a văzut bunica, doar 15 minute

Într-un interviu ocazionat de prezența sa la Jocurile Invictus, de la Haga, unde a fost alături de Meghan, după o scurtă oprire în Marea Britanie, unde s-a văzut, preț de 15 minute cu bunica sa, Regina, Harry a vorbit despre relația pe care o are cu Suverana Marii Britanii.

În opinia sa, „A fost atât de plăcut să o văd. E într-o formă excelentă. Ea a avut întotdeauna un mare simț al umorului. Vreau doar să mă asigur că e protejată și că este înconjurată de oamenii potriviți. Avem o relație cu adevărat specială. Vorbim despre lucruri pe care ea nu le poate vorbi cu nimeni altcineva”, a spus Harry.

Disperat să-și…

Citeste continuarea Aici

You might also like