Primele imagini cu Misha Miller din camp-ul creativ

Săptămâna trecută Roton Music a organizat tabăra de creație muzicală dedicată Mishei Miller, artista care a schimbat fața muzicii dance internaționale.

Pentru că Misha își dorește să cucerească publicul din România, așa cum a făcut cu cel internațional, Misha s-a decis să lanseze piese în limba română. Pentru ca aceste lansări să fie remarcabile, echipa Roton Music a strâns într-o tabără de creație muzicală cei mai talentați compozitori și producători ai industriei muzicale românești.

La Transilvania Mansion din Brașov, într-un peisaj de basm, s-au reunit Misha Miller, Amedeo, Aria Moon, Alex Parker, Theea Miculescu, Vlad Cireșan, Eneli, Costin Bodea, Lucian Nagy, Florin Boca, Bastien. Timp de patru zile muzicienii au compus concomitent în trei studiouri. Misha Miller a trecut din studio în studio pentru a înregistra vocile pe fiecare piesă și pentru a adapta piesele la stilul ei muzical.

„Îmi place să-mi pun amprenta personală atunci când fac muzică, cred că fiecare artist are un trademark. Iar toți cei adunați în camp m-au susținut și au ținut cont în fiecare piesă de asta.” povestește Misha.

Colaborarea…

Citeste continuarea Aici

You might also like