Prima zi de gradiniţă şi prima excursie pentru Nicho, fiul cel mic al Elei Crăciun

Cu toate că Ela Crăciun lucrează din greu la finalizarea noului său proiect, lansarea unei cărţi de gătit, nimic cu se compară cu momentele memorabile din viaţa familiei sale, aşa că celebra mămică a fost emoţionată până la lacrimi în prima zi de grădiniţă a fiului său Nicho, care de curând a împlinit 3 ani.

Surprizele s-au ţinut lanţ pentru Ela Crăciun care a fost complet impresionată de decizia mezinului său de a ridica miza şi a pleca încă din primele sale zile de integrare în colectivitate într-o excursie cu grădiniţa la o fabrică de globuleţe. Din fericire, Ela Crăciun a fost liniştită de gândul că Nicho va fi insoţit în această deplasare de fiica sa Alesia, care si-a luat angajamentul de a-l supraveghea şi ajuta atunci când va avea nevoie, alături de echipa grădiniţei After Cool Activities.

,, Ȋn premieră absolută, fiul meu Nicholas, care de curând a împlinit 3 anişori a avut primul contact cu grădiniţa. Recunosc că nu eram pregătită să fac acest prim pas, însă pentru că am rămas fără bonă în perioada aceasta, am acceptat invitaţia unei prietene şi l-am dus pentru prima dată la centrul ei de…

Citeste continuarea Aici

You might also like