Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, va rosti un discurs în faţa Congresului SUA

În ziua de miercuri 20 iulie, prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, va rosti un discurs în faţa Congresului SUA, a anunţat Nancy Pelosi, purtătoarea de cuvânt a Camerei Reprezentanților SUA.

Astfel că, atât membrii Camerei Reprezentanţilor, cât şi membrii Senatului sunt invitaţi să asculte discursul ei. Acesta va avea loc la ora 11:00 (ora Europei Centrale), în Congressional Auditorium din cadrul Capitol Visitor Center din Washington D.C., relatează CNN.

Zilele trecute, Olena Zelenska a oferit un interviu ziarului italian Corriere della Sera, în care a transmis un mesaj celor care spun că furnizarea de arme către Ucraina nu face altceva decât să prelungească războiul.

Olena Zelenska, mesaj pentru pacifiștii europeni: „A fi pacifist e ultima soluție”

Ea a spus că, în această situație, a fi pacifist „este ultima soluție”, iar „un invadator nu se va opri niciodată dacă vei ceda în fața lui”.

În afirmaţiile sale, „Iată ce nu pot să înţeleg: în timpul celui de-al Doilea Război Mondial informaţia era disponibilă mult mai greu. Atunci locuitorii statelor agresoare se puteau justifica prin simplul fapt că nu aveau unde…

Citeste continuarea Aici

You might also like