Prestige Orchestra, premiu internațional pentru activitatea artistică. Artiștii au primit distincția „Best Luxury Live Music & Entertainment 2023”

Prestige Orchestra, singurul ONE BAND SHOW din România, a primit premiul Best Luxury Live Music & Entertainment 2023, distincție acordată de prestigoasa revistă Britanică LUXlife Magazine. Iuliana și Costin, membrii fondatori ai Prestige Orchestra, au fost anunțați direct de organizatorii e venimentului.
„Am dori să vă mulțumim pentru participarea la cea de-a șaptea ediție a premiilor Best Luxury Live Music & Entertainment 2023, eveniment care vrea să-i aducă în atenția publicului pe toți profesioniștii care activează în domeniul ceremoniilor de nuntă și care susțin integritatea și frumusețea acestei echipe. Ne face o mare plăcere să vă informez că Prestige Orchestra primește premiul pentru „Cea mai bună muzică de live și divertisment de lux 2023, din România.”, le-au transmis organizatorii direct celor artiștilor.
O veste minunată care, bineînțeles, vine ca o încununare a străduinței de a face foarte bine ceea ce au ales ca și meserie și Dumnezeu ca și Har.
„Este o mare onoare pentru noi să primim acest premiu special și suntem extrem de recunoscători. Nu în ultimul rând, vrem să vă mulțumim, deoarece datorită…

Citeste continuarea Aici

You might also like