Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, de mai bine de o lună comunică doar telefonic, cu soţia sa Olena Zelenska.

Soția președintelui ucrainean a oferit un interviu în care a vorbit despre cum arată viața într-o țară bombardată de Rusia. Olena Zelenska și soțul ei au decis să rămână în Ucraina în timpul războiului, pentru a înfrunta agresiunea Federației Ruse.

Olena Zelenska: Ne-a fost interzis. Cum comunică cu Volodimir Zelenski

Astfel, într-un interviu oferit pentru CNN, Olena Zelenska a fost întrebată dacă și-a mai văzut soțul de la începutul războiului, însă răspunsul pe care l-a dat a fost neașteptat.

Aceasta a spun că nu l-a mai văzut pe Volodimit Zelenski de mai bine o lună, precizând că soțul ei și echipa sa locuiesc în biroul președintelui și că ea și copii ei nu au voie să rămână acolo.

În declaraţia sa, ”Volodimir și echipa sa locuiesc, de fapt, în biroul președintelui. Din cauza pericolului, ne-a fost interzis, mie și copiilor mei, să rămânem acolo. Așadar, de mai bine de o lună comunicăm doar telefonic”, spune Olena Zelenska.

În această perioadă, ea și cu președintele Ucrainei au decis să rămână în țară pentru a înfrunta agresiunea rușilor. Volodimir Zelenski se ocupă cu lupta militară…

Citeste continuarea Aici

You might also like