Președintele țării, Klaus Iohannis pierde treptat încrederea românilor

Încrederea românilor s-a modificat în ultimele luni. Președintele țării pierde teren în fața liderului PSD, Marcel Ciolacu, dar și în fața premierului Nicolae Ciucă. Acest lucru a fost confirmat de cel mai recent sondaj realizat de Avangarde la comanda PSD.

În contextul datelor centralizate de sondaj, încrederea românilor s-a schimbat complet în ultimele luni de zile, astfel încât au fost întrebați cu cine ar vota dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare.

În conformitate răspunsurilor, cei mai mulți români ar vota cu social democrații, drept urmare, PSD ar obține 37% din voturi. Pe locul doi îi avem pe liberali, însă la o distanță semnificativă de PSD.

PNL-ul scade constant în sondaje

Totodată, sondajul arată că 23% dintre participanți ar vota cu PNL, în timp ce alți 11% ar vota cu AUR, iar 9% cu USR. În sondaj regăsim și UDMR-ul care se află la limita pragului electoral cu un procent de dar 5%.

În ceea ce privește noul partid al lui Dacian Cioloș, acesta este cotat cu doar 1%, semn că românii nu au atât de multă încredere.

Referitor la încrederea românilor, sondajul arată că la momentul actual,…

Citeste continuarea Aici

You might also like