Președintele Klaus Iohannis a participat joi la ceremonia de Ziua Eroilor organizată în Parcul Carol

În data de 02-06-2022, președintele Klaus Iohannis a participat la ceremonia de Ziua Eroilor organizată în Parcul Carol. Cu această ocazie, el a vorbit despre apartenența României la NATO, dar și despre provocările cu care se confruntă țara noastră.

Klaus Iohannis a participat joi la ceremonia de Ziua Eroilor organizată în Parcul Carol. Astfel,  șeful statului a transmis încă odată faptul că țara noastră beneficiază de „garanţii de securitate” și totodată este un aliat puternic şi respectat în cadrul NATO.

În plus, președintele țării a adus în discuție și războiul din Ucraina, care trebuie să facă conștiente mai multe țări în legătură cu importanța securității. „Trebuie să protejăm în mod permanent valorile democratice şi pacea durabilă”, a spus Iohannis.

În același timp, șeful statului a evidenţiat solidaritatea ţărilor aliate în faţa agresiunii ruse. Klaus Iohannis a vorbit și despre cei căzuți pe câmpurile de luptă și care și-au dat viața pentru ca România să fie astăzi un stat liber, membru al familiei europene, unde drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor săi sunt…

Citeste continuarea Aici

You might also like