Portofele Bărbăteşti: Cum să îl Alegi pe cel Potrivit Stilului Tău

Portofelul este un accesoriu folosit zilnic aşa că, de ce să nu facă o declaraţie de stil şi să fie ales astfel încât să te reprezinte? Pe lângă faptul că trebuie să fie versatil şi practic, portofelul nu trebuie să fie plictisitor. Îl poţi găsi în diverse variante, modele, materiale şi culori şi poţi alege exact ceea ce te reprezintă mai bine. 

 

Atunci când cumperi un portofel bărbătesc, secretul constă în a rămâne fidel gusturilor personale, dar şi necesităților şi stilului tău de viaţă. De asemenea, este important să ţii cont de cât de des îl vei folosi şi de cât de multe lucruri vrei să ţii în el. 

 

Astfel, vei şti dacă ai nevoie de un portofel subţire sau de unul cu mai multe buzunare şi compartimente, dar mai voluminos. De asemenea, pentru personalizare, poţi alege să îl gravezi cu monograma personală. 

 

Rezervă-ţi timpul necesar pentru a afla ce tipuri de portofele există şi cum să îl alegi pe cel potrivit şi efortul tău va fi răsplătit. Pentru că este genul de accesoriu folosit zilnic, sigur va dobândi valoare sentimentală şi vei ajunge să îl priveşti ca pe o piesă importantă. 

 

Portofelul dublu

Cel mai popular şi atemporal model de portofel bărbătesc este cel dublu care se pliază la jumătate şi are o formă aproape plată. Acesta este dotat cu fante pentru carduri, pentru actul de identitate sau pentru bilete şi are şi un buzunar mic pentru monede. Secţiunile principale conţin buzunarele deschise mai mari în care poţi pune bancnotele şi chitanţele. 

 

Portofelul triplu

Este genul de portofel care se poate plia în trei şi care are un design mai voluminos decât cel dublu, dar dimensiuni mai mici. Caracteristicile comune ale unui portofel triplu sunt compartimentul pentru bancnote, buzunarul pentru actul de identitate şi câteva sloturi pentru carduri şi cărţi de vizită. 

 

Portofelul hipster

Acesta se mai numeşte şi portofel Attache şi este, de fapt, un portofel dublu de dimensiuni mai mari. Pentru că este mai lung şi mai lat, permite depozitarea a mai multor lucruri decât cel dublu. De asemenea, pentru că arată mai elegant, este preferat de cei care poartă deseori ţinute business şi vor să aibă un look rafinat. 

 

Portofelul cu fermoar

Portofelul bărbătesc cu fermoar nu este altceva decât un portofel dublu care se închide cu fermoar pentru a asigura obiectele din interior. Este recomandat celor care obişnuiesc să îşi supraîncarce portofelul şi s-au săturat să tot piardă din conţinutul acestuia. 

 

Portofelul cu lanţ

Folosit în special de ciclişti şi motociclişti, acesta este prins de buzunar cu un lanţ pentru a nu fi pierdut. În vreme ce unii bărbaţi îl consideră elegant şi aleg să îl poarte pentru a da un plus de stil ţinutei, alţii îl consideră practic şi îl folosesc doar pentru funcţionalitatea lui.

 

Portofelul lung

Numit şi portofel de sacou, portofel de piept sau de costum, portofelul lung este special conceput pentru a încăpea în buzunarul unei haine. Bancnotele încap întregi şi nu trebuie pliate existând şi câteva fante pentru carduri şi cărţi de vizită. Bărbaţii îl poartă de obicei în buzunarul interior al hainei. 

 

Portofelul pentru carduri

Bărbaţii care folosesc mai puţin banii lichizi şi se bazează pe carduri, vor dori să aibă un portofel potrivit pentru acestea şi pentru actul de identitate. Ei vor fi încântaţi de un portofel pentru carduri în care pot purta fără probleme tot ce le trebuie. 

 

Portofelul cu agrafă pentru bancnote

De data aceasta este vorba despre un portofel dublu, necompartimentat, dotat cu o agrafă pentru bancnote în pliul din mijloc sau pe spatele portofelului. Acestea pot avea fante pentru cardurile de credit şi, pentru că au un aspect subţire, se pot purta în orice buzunar de la pantaloni sau de la haină. 

 

Portofelul pentru chei

Este un portofel cu câteva cârlige în interior care se poate folosi pentru a transporta cheile. Mai conţine un buzunar pentru bani şi câteva sloturi pentru carduri. Este alegerea ideală pentru a ține cheile în siguranţă, fără a găuri buzunarele.

 

Portofelul de călătorie

Este un model de portofel special conceput pentru a fi utilizat în călătorii. Conţine buzunare pentru paşaport, pentru bilete şi pentru bancnote. Este ideal pentru a transporta documentele importante, biletele sau actele de identitate.

 

Cum să alegi portofelul perfect

Portofelul trebuie să fie uşor de utilizat, confortabil de purtat, practic, sigur, durabil şi să arate cât mai bine. Pentru că este greu să găseşti un model care să satisfacă toate necesităţile, este posibil să îţi doreşti să ai mai multe modele, astfel încât să le poţi schimba în funcţie de ocazie. Pentru că materialul ar trebui să fie cât mai durabil, pielea poate fi cea mai potrivită alegere. 

 

De asemenea, ar trebui să alegi modelul compartimentat adecvat stilului tău de viaţă şi care să se potrivească cât mai bine ţinutelor tale.

You might also like