Ponturi pentru o igienizare perfectă a locuinței

Igienizarea unei locuințe are două componente esențiale: dezinfectarea și curățarea. Acestea sunt două operațiuni distincte, care se completează reciproc pentru a obține o curățenie ca la carte. Atenție! Nu se poate vorbi de igienizare în adevăratul sens al cuvântului, dacă ai dat cu aspiratorul, ai șters praful și ai spălat pe jos, iar locuința arată „lună”.

 Pachetul complet de curățenie conține și soluții pentru dezinfectare, pe care trebuie să le folosești împreună cu acelea de curățare, pentru a scăpa de mizerie dar și de germenii care pot provoca alergii și alte probleme de sănătate. Mai există și alte sfaturi pentru o igienizare perfectă, pe care ți le prezentăm în cele ce urmează.

 

Dezinfectează instalațiile sanitare

Baia și bucătăria sunt spațiile care dau cel mai mult de lucru când vine vorba despre igienizare, așa că este recomandat să începi curățenia cu ele. În baie se găsește cea mai mare concentrație de bacterii, virusuri și alți germeni, care găsesc aici un mediu propice pentru a se dezvolta. Soluțiile simple de curățare nu sunt eficiente împotriva lor, așa că trebuie să folosești…

Citeste continuarea Aici

You might also like