Plaza România – Program special de sărbători

În preajma sărbătorilor, centrul comercial își așteaptă vizitatorii să se bucure de oferte inspirate

București, 19 aprilie 2022 – Plaza România anunță programul special pentru perioada sărbătorilor de Paște: în zilele de sâmbătă, 23 aprilie, vizitatorii sunt așteptați la shopping între orele 10.00 și 18.00, însă restaurantele și cinematograful vor funcționa până la orele 19:00.

În prima zi de Paște, centrul comercial va fi închis, iar începând cu data de 25 aprilie, Plaza România va reveni la programul normal cu care și-a obișnuit vizitatorii, respectiv 10:00 – 22:00.

Vizitatorii sunt întâmpinați cu o atmosferă caldă și prietenoasă în care decorațiunile specifice sezonului sunt prezente. Acestea sunt alese cu grijă astfel încât să îi transpună rapid în spiritul sărbătorilor de Paște pe toți cei care trec pragul Plaza România. În plus, cele mai noi colecții ale magazinelor, cât și reducerile de sezon, vin în întâmpinarea vizitatorilor pentru a-i inspira în alegerea cadourilor potrivite pentru cei dragi. Fie că ai deja în minte un cadou anume sau ai nevoie de inspirație, în centrul comercial vei găsi cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like