Pitești este orașul în care startup-ul american de trotinete electrice Lime își extinde acum serviciul

În România, trotinetele electrice Lime vor fi disponibile, la închiriere prin aplicația de mobil în încă un oraș, potrivit unui comunicat transmis de startup-ul de mobilitate urbană. 

Oraşul Pitești este orașul în care startup-ul american își extinde acum serviciul. Trotinetele electrice vor fi lansate în acest oraş în ziua de joi 17 martie.

În contextul rutier al oraşului, operațiunile Lime din orașul Pitești se vor concentra pe siguranța utilizatorilor și a participanților la trafic, precum și pe oferirea unei alternative de transport sustenabilă, a transmis startup-ul.

Trotinetele vor fi disponibile în Pitești în cartierele Trivale, Negru Vodă, Tudor Vladimirescu, Mărășești, Ceair, asigurând conexiunea între toate zonele cheie ale orașului.

Din punct de vedere sustenabil, oraşul Pitești este primul nou oraș din planul de expansiune din acest an, urmând ca trotinetele electirce să fie disponibile în curând și alte orașe precum Brașov, Iași, Oradea și Râmnicu Vâlcea, conform comunicatului.

Cum funcționează Lime?

În prezent, pentru a utiliza Lime trebuie să descarci aplicația cu același nume, să localizezi o…

Citeste continuarea Aici

You might also like