Piesa lui Willy William, imbracata in haine de club. DJ Rem vine cu o noua versiune pentru „Trompeta”

Luna august începe cu o nouă versiune a piesei „Trompeta” de Willy William, care este adusă de DJ Rem. Cu un ritm alert, vibrant și plin de energie, noua variantă a piesei „Trompeta” îmbină sunetul dat de instrumentul inconfundabil introdus de Willy William, în varianta originală a piesei, cu semnătura plină de vitalitate a lui DJ Rem.

Varianta originală a piesei „Trompeta” a fost lansată de Willy William, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți francezi, în 18 februarie, și a adunat, până în prezent, peste 15 milioane de vizualizări, în doar cinci luni. Un adevărat imn al petrecerilor, piesa primește acum haine de club și se strecoară, fără prea mari eforturi, în playlisturile care aduc energie în nopțile târzii de vară.

„Trompeta” ocupă un loc special în inima lui Willy William și a fost lansată cu scopul de a onora rădăcinile sale latino-caraibiene prin încorporarea sunetelor specifice cu care artistul a crescut. Acum, „Trompeta” face parte, prin acest remix care combină două stiluri complet diferite, și din viața lui DJ Rem.

De-a lungul carierei sale, Willy William a produs hituri globale, precum „Mi…

Citeste continuarea Aici

You might also like