Pentru două luni, vei avea acces la cele mai bune filme, gratuit de la Digi RDS RCS

La fiecare câteva luni, cei de la Digi RCS RDS vin cu o ofertă foarte atractivă. De cele mai multe ori, acestea sunt dedicate abonaților noi, ca un mecanism de a-i aduce în curtea operatorului. Există însă și excepții de la regulă, cum este aceasta de acum. De această dată, ai două luni de acces gratuit la un serviciu foarte atractiv, indiferent dacă ești client fidel sau cochetezi cu îmbrățișarea operatorului pentru prima dată.

Digi RCS RDS – pachetul MaxPak, gratuit pentru două luni

Dacă ești în pană de inspirație în preajma sărbătorilor, în materie de divertisment, Digi RCS RDS îți face viața mai ușoară. Îți pune la dispoziție extraopțiunea MaxPak pentru a vedea cele mai bune și mai noi filme și seriale ale momentului gratuit, pentru o perioadă limitată de timp. MaxPak include accesul la HBO, HBO 2, HBO 3, HBO Go, Cinemax și Cinemax 2.

Astfel, pentru o perioadă de timp limitată, poți activa în contul tău de client opțiunea MaxPak fără să te coste nimic. După activare, timp de două luni, nu vei plăti niciun ban pentru a accesa programele TV: HBO, HBO 2, HBO 3, HBO Go, Cinemax și Cinemax 2. După aceea, vei plăti…

Citeste continuarea Aici

You might also like