Paula Seling, aniversata la „O data-n viata”

Invitată în emisiunea de la TVR 1 pentru un moment special, artista a fost surprinsă de echipa Iulianei Tudor în plină înregistrare! Reacţia Paulei Seling – duminică, 18 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1, într-o nouă ediţie „O dată-n viaţă”.

„Timpul” este piesa pentru care Paula Seling a păşit din nou în platoul emisiunii „O dată-n viaţă”. Urma un duet cu tânăra Mădălina Mureşan, laureată a show-ului de talente „Vedeta populară”. Nu mică i-a fost mirarea vedetei, însă, când s-a trezit înconjurată de protagoniştii emisiunii şi de echipa Iulianei Tudor, „înarmaţi” cu un tort şi cântându-i „La mulţi ani!”, cu ocazia aniversării a 25 de ani de carieră! Emoţionanta reacţie a artistei o vedem în ediţia de duminică, 18 decembrie, a emisiunii „O dată-n viaţă”. Iuliana Tudor ne invită la o nouă seară cu cântec şi voie bună, la TVR 1, de la ora 21.00.

Penultima ediţie a emisiunii din acest an aduce în studioul TVR, aşa cum ne-a obişnuit, tinere talente care s-au remarcat de-a lungul celor 8 sezoane „Vedeta populară”, însoţite de interpreţi celebri ai folclorului românesc. Aneta Stan…

Citeste continuarea Aici

You might also like